Word sponsor!

Hoe fantastisch is het om uw bedrijf langs het voetbalveld te zien hangen? Word sponsor van Supportersvereniging VV De Bataven en help mee doelen te scoren op en buiten het veld! 

Bordsponsor

Wilt u bordsponsor worden en uw bedrijf laten schitteren langs het veld? Dat kan! De reclameborden zijn beschikbaar in een veelvoud van 3 meter. Daarnaast zijn er voor onze sponsors ook een aantal keer per jaar evenementen en kunt u gratis komen genieten van de wedstrijden. Wilt u meer informatie? Klik dan op de button hieronder en wie weet hebben wij binnenkort een fantastische deal!

Balsponsor

Wilt u balsponsor worden en uw bedrijfsnaam koppelen aan doelpunten? Dat is mogelijk! Voor slechts €90 kunt u uw bedrijf laten schitteren als balsponsor. Naast de eer van het sponsoren van een wedstrijdbal, wordt uw bedrijfsnaam ook op de wedstrijdbalzuil en social media vermeld. Bovendien bent u van harte welkom om gratis De Bataven aan te moedigen. Het sponsoren van een bal is eenmalig en dus zit u niet vast aan een contract. Wilt u meer informatie? Klik op de button hieronder en wie weet wordt er binnenkort gescoord met bal die u heeft gesponsord!

tribune en sponsorborden van voetbalvereniging de bataven gendt